Info

Werkgevers

Wat we doen

Esta Recruitment promoot en faciliteert het inhuren van starters

Esta Recruitment daagt werkgevers uit om eens kritisch naar hun vacatures te kijken. Is het aannemen van een ervaren kandidaat altijd nodig?

Werkgevers vragen al snel naar ervaren kandidaten. Echter kan soms het aannemen van een starter veel verstandiger zijn. Zeker als je over de inwerkperiode van de eerste paar maanden heen kunt kijken. Starters zijn enthousiast, leren snel en zijn gewend om met IT middelen te werken. En ook niet onbelangrijk, ze zijn goedkoper dan ervaren personeel.

 

Waarom een starter?

Redenen om voor een starter te kiezen

Waarom Esta recruitment?

We helpen u graag

Esta Recruitment kan u het werving- en selectieproces uit handen nemen.

Esta Recruitment kan samen met u kijken in hoeverre uw vacature zou kunnen worden vervuld door een starter op de arbeidsmarkt. Indien de vacature geschikt is voor een starter kunnen wij u, indien gewenst, helpen bij de werving van een geschikte kandidaat.

Wanneer de geschikte kandidaat gevonden is, kan deze zowel direct bij u in dienst treden als via Esta Recruitment op uitzendbasis voor uw werken. Ook kan de kandidaat tijdelijk op proef werken via een uitzendovereenkomst en daarna door u worden overgenomen op uw eigen payroll.

One People Services

Certificeringen

Esta Recruitment is werkzaam in de regio Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam.

Voor uitzendcontracten werkt Esta Recruitment samen met One People Services. Zij verzorgen de facturatie en urenverloning. One People Services is NEN, SNA, ABU en VCU gecertificeerd.

Stuur gerust een mailtje

Wilt u graag een afspraak inplannen, of heeft u simpelweg vragen over recruitment? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden